Rólunk

Szia! Balázs vagyok, a Dogify alapítója! 

Hiszem, hogy az életünk még szebb és egyszerűbb lehet, amikor odafigyelünk és gondoskodunk a kutyusainkról. A Dogify csapatával együtt, mi is szenvedélyesen hiszünk ebben a küldetésben, és megalkottuk azokat a kutya kaki zacskókat, amelyek nemcsak erősek és hatékonyak, de környezetbarát módon teszik még kellemesebbé a mindennapjainkat.Miért minket válassz?

✅ **Extra Erős és Illatmentes Zacskók:** A nagyméretű kutyatáskáink nemcsak erősek, hanem illatmentesek is, így garantáljuk a hatékony szagkezelést.

✅ **Univerzális Használat:** Használatálló és szivárgásmentes kialakításunk lehetővé teszi minden méretű kutya számára a biztonságos és kényelmes használatot.

✅ **Környezetbarát Megközelítés:** A Dogify felelősségteljes vállalatként újrahasznosított anyagokat használ csomagolásához és tekercsmagjaihoz, biztosítva, hogy minden részlet számítson a fenntarthatóság érdekében.

✅ **Ideális Szabványos Adagolókhoz:** A zacskók könnyen használhatók és illeszkednek a szabványos adagolókhoz, így a parki séták is stresszmentesek lehetnek.

✅ **Gazdaságos Kiszállítás:** Dobozenként 60 zsákot kínálunk, tekercsenként 15 zacskót tartalmazva, és minden doboz 4 tekercset tartalmaz, így Te mindig kész lehetsz a kihívásokra.

Mi, a Dogify, nemcsak a kutyáinkért, hanem a környezetünkért is felelősséget érzünk. Ezért hiszünk a fenntartható, erős és kényelmes megoldásokban. Csatlakozz hozzánk, és tedd egyszerűvé és pozitívvá mindennapjait a Dogify segítségével!