Felelősségteljesen gyártott kutyahám és póráz: "A Dogify a fenntarthatóság divatját teremti meg"

A Dogify örömmel bemutatja a fenntartható, környezettudatos kutyahám és póráz kollekcióját, melyeknek létrejöttét az állatok iránti szeretet és a Föld jövője iránti elkötelezettségünk inspirálta. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek nem csak környezetbarátak, hanem kutyabarátaink szívéhez is közel állnak.

Munkánk során a fenntarthatóság elvei vezérlik bennünket. Az újrahasznosított anyagokból, valamint természetbarát alapanyagokból készítjük kutyahámjainkat és pórázainkat. Így biztosítjuk, hogy minden darabunk lehetőség szerint újrahasznosítható legyen, és csökkentsük a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.

Tudatában vagyunk annak, hogy a kutyatartozékoknak kiemelkedően magas igénybevételnek kell megfelelniük. Ezért szigorú minőségi követelményeket támasztunk minden egyes alkalmazott anyaggal szemben. Olyan tartós és időtálló termékeket készítünk, amelyek hosszú éveken át szolgálják kutyusaink kényelmét és biztonságát.

Hiszünk abban, hogy a felelősségvállalás elengedhetetlen része az életünknek. Ezért minden Dogify termékünkkel azt szeretnénk üzenni, hogy a stílus és a fenntarthatóság nem kizárja egymást, hanem tökéletesen összeegyeztethetőek. Tegye stílusosabbá a sétáit a kutyájával, miközben együtt tesznek a Földünk jövőjéért!

Az újrahasznosított anyagból készült szövet tartós. 

A Dogify a SEAQUAL KEZDEMÉNYEZÉS része. Közösen részt vesznek a műanyagszennyezés elleni küzdelemben, melynek célja a tengeri és part menti műanyaghulladék felszámolása. Csatlakozásunkkal hozzájárulunk a tengeri területek tisztításához és a műanyaghulladék problémájának felhívásához.

Minden Dogify termékünk SEAQUAL® YARN anyagot használ. Ez a speciális szövet 70% -ban újrahasznosított műanyag hulladékból készül, melyet tengerből, víztestekből és strandokról gyűjtöttek össze. A maradék 30% pedig más forrásokból származó újrahasznosított műanyagot tartalmaz. Emellett termékeink csatjai is újrahasznosított poliamidból készülnek.


Az összes többi komponens, amelyet termékeinkben használunk, gondosan kiválasztott, hogy a lehető legkörnyezettudatosabbak és a magas igénybevételt is kibírják. A tartósság mellett kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy az alkatrészek ne csak felelősségteljesek legyenek, hanem hosszú távon is megbízhatóan szolgálják kutyusaink kényelmét.