Klíma elkötelezettség

Takarítunk magunk után.

Az e-kereskedelmi szállításoknak van szénlábnyoma. Ezért támogatjuk az élvonalbeli vállalatokat, amelyek eltávolítják a szenet a levegőből.

A résztvevő vállalkozások együtt…

  • Több mint ezer tonna szenet távolítottak el a légkörből
  • Szén-dioxid-semleges szállítást biztosítottak több mint millió megrendelés számára

Így működik: Minden beérkezett megrendelésnél egy képletet használunk a becsült szállítási kibocsátások kiszámításához. E becslések alapján bevételünk egy része szén-dioxid-eltávolító cégekhez megy, amelyeket a Carbon Direct tudósai ellenőriztek . Ezek a cégek ezt a pénzt arra használják fel, hogy bármilyen mennyiségű szenet is eltávolítsanak szállítmányainkból. Az esetleges többletforrásokat a szén-dioxid-eltávolítási technológiák továbbfejlesztésére fordítják.

Ismerkedjünk meg néhány céggel, amelyek eltávolítják a szenet az égből.

Grassroots Carbon

A videó előnézete nem érhető el a szerkesztőben.
 
A Grassroots Carbon segít a gazdálkodóknak a földgazdálkodási gyakorlatok módosításában a talaj és az ökológiai egészség javítása érdekében, ami több szenet köt meg és tárol a talajban.

Árboc újraerdősítés

Drónok egy erdő felett
A Mast Reforestation a bevált erdészeti gyakorlatokat új technológiával ötvözi, hogy egészséges, ellenálló, az éghajlathoz alkalmazkodó erdőket újratermelje, és az erdőtüzek miatt elveszett. A Mast szolgáltatásai közé tartozik a maggyűjtés, a palántanevelés, az erdőfelújítás, valamint a magas színvonalú szén-dioxid-eltávolítási krediteken alapuló finanszírozás.